Pages

Categories

Keresés

Bejelentkezés: 06 20 572 9000
 

Tapasztalatok


88 hozzászólás

 1. András

  2020-10-14, 06:36:18

  Sziasztok!

  Tegnap voltam Trixinél. Be kell valljam, hogy kicsit izgultam, mert még soha semmimet nem gyantázták, ráadásul tartottam a számomra szokatlan “kitárulkozott” helyzettől is. Azt kell mondjam, hogy minden félelmem alaptalan volt. Trixi nagyon kedves volt, és profin végezte a munkáját, szinte nem is éreztem fájdalmat. Az eredmény pedig magáért beszél. Örülök, hogy elfelejthetem a borotvát, és az egyéb gépeket.

 2. Csilla

  2019-01-21, 16:45:49

  Minden a lehető legjobban ment!
  Maximálisan felülmúlta minden várakozásomat ez a kezelés, kvázi egy élménynek tudom be.
  Becca személyében úgy érzem a legjobb kezek közé kerültem, nagyon kedves, aranyos, ügyes, figyelmes lányzó. Mondtam is neki, hogy ő az első nő (legalábbis felnőtt koromban) akinek így kitárulkozom, de abszolút kellemes első alkalom volt. :) Rendkívűl meg vagyok Beccával, a szolgáltatással és a szalonnal is elégedve. Minden nagyon profi és igényes. Rengeteg információt találtam már a bejelentkezésem előtt is az oldalatokon, ami megnyugvással töltött el. Bejelentkezéskor is felhívták bizonyos dolgokra a figyelmemet és Becca is nagyon sok hasznos infóval látott el. A végén az intim peelinget is megvásároltam. Be is írtunk még 2 időpontot, remélem időközben is minden jól fog menni és ebből rendszer lesz. :) Egyetlen kifogást hadd emeljek csak, ami kicsit fájó pont nekem, az hogy nem lehet bankkártyával fizetni, csak készpénzben. Remélem a közeljövőben lesz majd terminálotok! ;) “Röviden” ennyit szerettem volna megosztani veled! Szép napot és hetet! Üdv, Csilla

 3. Kriszti

  2018-03-02, 18:30:57

  Izánál voltam intim gyantázáson és nagyon elégedett vagyok, szuper volt minden. :) Iza nagyon kedves, szeretnivaló teremtés, és nem utolsó sorban a szakmai tudása is kiváló. A kezelés alatt hamar repült az idő, végig beszélgettünk és közben figyelt rám, hogy minden rendben legyen. Csak így tovább, remélem még többször találkozunk. :)

 4. Emőke

  2018-02-17, 17:47:12

  Sziasztok,
  én a budai szalonba jártam a kezdetekben és egyszer Livi átjött helyettesíteni. Annyira aranyos kedves volt és jó légkört teremtett nem beszélve arról, hogy milyen profin végzi a dolgát úgy döntöttem, hogy átmegyek a mexikói útra. És azóta sem bántam meg, csak ajánlani tudom (:

 5. Niki

  2016-02-25, 19:52:18

  Most voltam másodjára a szalonban, ez alkalommal Livinél. Azt kell, hogy mondjam, tökéletesen igaz rá az oldalon található leírás. Nagyon kedves, aranyos és csicsergős leányzó! :) Ezenkívül pedig nagyon pontos és ügyes. Egyáltalán nem éreztem magam kínosan, hiszen közvetlensége rögtön feloldja az embert. Sec-perc alatt végeztünk is. Már nagyon várom a következő alkalmat, amikor újra ellátogathatok hozzá! Köszönöm tényleg! :)

 6. Kriszti

  2016-01-14, 09:01:31

  Livi szuper kedves !:) Egész idő alatt jól eldumáltunk, egyáltalán nem volt kellemetlen a helyzet. A fájdalom abszolút elviselhető volt, nagyon hosszú ideig borotvát használtam előtte, szóval nem vártam csodát, de mégis azt kaptam. Egy két sziszegést leszámítva kellemes beszélgetéssel telt az egész folyamat, nem éreztem közben azt hogy nem bírom tovább. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, egyből egyeztettünk új időpontot. Köszönöm Livi!! :)

 7. Alexandra

  2015-10-20, 16:18:08

  Sziasztok,

  csak a véleményemet szeretném tudatni ezzel a kedves és hozzáértő
  pécsi lányzóval, Bettivel kapcsolatban. A hozzászólásokat
  előzetesen elolvasva már eleve számítottam rá, jobban mondva
  reméltem, hogy amit ti kínáltok, az valami különleges. Nagyon
  pozitív élmény volt, még sosem jöttem ki mosolyogva
  gyantáztatásról. :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen,
  kényelmesen, a fájdalmat a minimálisra redukálva pontot tudtuk tenni
  egy örök problémára. Borzalmasan fellélegeztem és örülök.
  Varázslók vagytok; nem tudom, mi a titkotok, de nagyon örülök, hogy
  felfedeztétek..”megoldottátok” az életemet :)
  Nagyon szép és igényes a kozmetika designja, Betti elhivatott,
  hozzáértő, és nagyon kedves; megtaláltátok a megfelelő embert :)
  Nagy gratula és találkozunk ezentúl három
  hetente..létszükségletté váltatok :D

  Üdvözlettel,

 8. Marcsi

  2015-08-25, 13:09:02

  Korábban is jártam gyantázásra mondjuk úgy, hogy “általános kozmetikushoz”. Egyrészt a fájdalom, másrészt a nem kellő alaposság, ami miatt fontolóra vettem a váltást. Ekkor találtam rá a hvg-s cikkre. Azonnal be is jelentkeztem Hozzátok. Picit várnom kellett ,de megérte Livi egy tünemény! :) Kedvessége, profizmusa semmihez sem hasonlítható, olyan volt az egész kezelés, mint egy csajos beszélgetés. Viszlát fájdalom, hihetetlen semmi sziszegés! :) Rögtön kértem új időpontot. Szuperek vagytok, gyönyörű a szalon. Minden ismerősömnek csak ajánlani foglak Titeket! :)

 9. Andrea

  2015-08-02, 19:32:11

  Nagyon örülök,hogy vettem azt a bátorságot és elmentem.Nem a gyantázástól féltem hanem duci vagyok és kicsit kellemetlen volt ez számomra de Martina nagyon aranyos,kedves és türelmes volt velem minden kétségem elszállt és már megvan a következö idöpontom köszönöm Martina :)

 10. Kata

  2015-06-24, 13:14:59

  Nagyjából 3 éve találtam rá a szalonra. Akkor még csak pesti Intimiti volt. Első kezelésem Krisztinél volt. Már a megérkezésem felüdülés volt. Szép, dizájnos szalon, kedves recepciós, mosolygó kozmetikus. Ez nagyon sokat jelentett, mert mint mindenki más, elsőre én is borzalmasan rettegtem. :) Kriszti mindent elmondott az első kezelés előtt. Olyan szuper élmény volt, hogy szinte alig vártam, hogy újra mehessek. Másodszorra csak Ibinél volt hely, ezért hozzá mentem. És azóta is hozzá járok. Nagyon közvetlen, kedves, vicces és profi kozmetikus. Minden alkalommal olyan érzésem van, mintha egy csajos beszélgetésre mennék, ahol mellékesen megszabadítanak a nem kívánt szőrszálaktól is. (Kedvenc momentum az volt, mikor a gyanta véletlen a plafonig repült. :) )
  Sajnálni fogom, ha messzebb kerülök a szalontól helyileg, de amikor csak tehetem, mindig foglalok időpontot, hogy újra és újra átéljem ezt a szuper kiszolgálást! :)

 11. Ági

  2015-06-12, 15:58:25

  Hol is kezdjem? Rettegtem. Az intim szőrtelenítés szerintem minden nőnek macera, főleg azoknak akiknek hozzám hasonlóan rettenetesen érzékeny a bőrük. Féltem elmenni de úgy gondoltam a párom megérdemli ezt az apró meglepit. Mikor megérkeztem a váróban kellemes nyugodt zene, tisztaság volt és teljes nyugalom fogadott. Mivel kezdő voltam és ezt gondolom Livi is észrevette, mindenben irányított. A megbeszélésen minden alaposan átbeszéltünk, minden kérdésemre válaszolt. Kaptam az egyszer használatos bugyiból és neki is láttunk. Livi türelmes volt, de végig ő diktálta a tempót, és folyamatosan szóval tartott, így jó részben el is terelte a figyelmem. Amitől a legjobban féltem (benövő szőrszálak fájdalmas bőr) minden messziről elkerült. :) és hetekig élveztem a sima bőrt. Csak ajánlani tudom a kozmetikát, és Livit is. Én biztos, hogy még visszatérek.

 12. Zsanett

  2015-05-13, 10:44:25

  Csak pozitívan tudok nyilatkozni! A hely, a közeg, a hangulat… minden tökéletes, és Martina is szuper ügyes és kedves!
  Komolyan várom, hogy mikor mehetek legközelebb gyantáztásra! :)
  Köszönöm Nektek!

 13. Szilvi

  2015-05-11, 17:03:08

  Ma voltam először intim gyantáztatni Zuglói szalonban Livinél, nagyon pozitív élmény volt az egész kezelés.
  A szalon csodálatos, amikor beléptem páratlan volt a fogadtatás, majd Livi fantasztikus légkört teremtett, a kezelés előtt mindent érthetően elmagyarázott. A gyantázással járó kellemetlenség teljesen elviselhető volt.

  Azt hiszem nem kérdés, hogy legközelebb is jövök! :)
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyszerűen profik! :) :)

  Szilvi

 14. Timi

  2015-01-21, 08:32:09

  Sziasztok,

  Hadd kezdjem azzal, hogy nagyon-NAGYON pozitív élmény volt.
  Eléggé gátlásos és szégyenlős vagyok ezek mellett molett is. Hosszú idő után rászántam magam,hogy elmenjek intim gyantáztatni és egy pillanatig nem bántam meg.
  Martinánál voltam, csoda amit művel mind szakmailag mind emberileg! Nem kell mondanom, hogy a következő időpontot már lefoglaltam.
  Tízen évig a borotva volt barátom, de tegnap egy új barátság kezdődött a gyantával… :)

 15. Hajdu Andrea

  2014-11-12, 08:13:23

  Mindenkinek ajànlom az Intimiti szalont!!! :) Maximálisan higiénikus, profi gyantàzàsban volt részem. Régóta jàrok intim gyantàzàsra, de még soha nem volt ilyen végeredményem. Ibi, köszönöm szépen! :)
  Üdvözlettel:
  Andi

 16. Glória

  2014-11-11, 11:18:16

  Csodás az eredmény! :)

  A kezdeti félelmem és aggodalmam hamar eloszlott, hála a lányoknak, nagyon örülök, hogy rászántam magam! :)
  Ahogy beléptem az ajtón, a barátságos légkör, a kedves mosolygós arcok által rögtön egy “nyugalom és biztonság szigetére érkeztem” érzés tört rám, nagyon kellemesen éreztem magam. Hálás vagyok Nektek, és külön Ibinek is, hogy ilyen profin végezte a munkáját. Nagyon kedves volt mindenki, hamar feloldódtam, és a kezelés közben is olyan érzésem volt, hogy nem történik semmi olyan dolog amitől félnem kellene. Abszolút nem volt fájdalmas, egy két felszisszenésem volt a kényesebb helyeknél, de egyáltalán nem volt annyira rossz, mint ahogy képzeltem. Sőt! Olyan gyorsan eltelt az idő, hogy az elképesztő! Utána rögtön lefoglaltam a következő időpontot. A borotvát örökre elfelejtem, az biztos!

  Köszönöm, hogy vagytok! :) Innentől járni fogok hozzátok.

  Üdv,
  Glória

 17. Szevin Kriszti

  2014-10-13, 13:38:32

  Sziasztok!

  Sári Timi volt az én intim-kozmetikusom, szuper jó fej, nagyon kedves, közvetlen, és aminek én nagyon örültem, hogy van humora, lehet vele beszélgetni.
  Nem mondom, hogy nem volt fájdalmas, mert vannak érzékeny területek, de a hagyományos gyantának a közelébe sem érhet.
  Fantasztikus a végeredmény :)
  Ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan félve vág neki!
  Kibírható!!! :)
  Nekem már a következő időpontom is megvan :)

 18. Krisztián

  2014-10-01, 05:01:11

  Minden ugy tortent, ahogy megbeszeltuk es azon a szinvonalon, ami a honlapbol tukrozodik! Egy kellemetlen es korulmenyes, konstans problemat vettetek le a vallamrol! Igy ezentul kuldeteskent fogom fel, hogy nyugodt szivvel ajanljam mindenkinek a vallalkozasotokat!
  Semmi, de tenyleg semmi kifogasolhatot nem talaltam, pedig En aztan nagy kritikus vagyok! A-Z ig csillagos otos! A pontossagtol a mosdoig minden rendben volt! Meg parkolohelyet is talaltam az uzlettol nehany meterre! :)
  Az eredmeny tokeletes, semmi kovetkezmeny, kipattogas, viszketes…. Mintha csak erezne a borom, hogy Timi szivvel-lelekkel vegzi a munkajat! Apropo Timi: ! Ilyen lannyal ritkan talalkozik az ember, es orommel megyek hozza a jovo honapban is!

  Kivanok Nektek minden jot,
  Oszinte Nagyrabecsulessel:
  Krisztian

  p.s: KOSZONOM!!!!

 19. Zsolti

  2014-04-09, 09:53:34

  Sziasztok!
  Nos, tegnap megtörtént életem első intim gyantázása. A kezdeti félelmeimet, Ibi gyorsan eloszlatta, kedvességével, profizmusával. Valójában végig nevettük ez egész kezelést és így legalább megfeledkeztem arról, hogy néha fel-fel szisszentem egy-egy szőr eltávolításakor. Ibi valóban profin és ügyesen dolgozik és a végeredmény pedig fantasztikus, sima bőrfelület. Most már örökre elfelejtem azt a csúnya borotvát. :) Köszönöm Ibi!

  Zsolti

 20. Ildikó

  2014-04-01, 15:38:25

  Sziasztok!

  Ma voltam nálatok és szuper hely! Először is nagyon pozitív a cipőváltásos történet. Aztán az egész kis váróhelyiség ízlésesen van berendezve, külön jó történet a frissítő és az enyhe eper(?) illat, ami körbelengi a szobát, a zane is nagyon kis békés, megnyugtató volt. Timi nagyon ügyesen végezte a dolgát, és a bőröm is rendben van, szóval hajrá bárkinek. :)

 21. Levi

  2014-03-27, 10:51:25

  Sziasztok!

  Látom sok itt az új vendég és biztosan sok a látogató is. Én csak annyit mondanék, hogy több, mint 3 éve járok ide és ez nem véletlen. Még nem is volt a szalon, amikor először találkoztam Krisztivel, aki azonnal megfogott a profizmusával és meg is nyugtatott. Nem tudom milyen lehet máshol, de nem is érdekel, mert nem hiszem, hogy van ennél jobb.
  Üdv
  L

 22. Viki

  2014-02-13, 14:32:00

  Sosem szoktam posztolni fórumokon, de nekem az itt olvasottak segítettek abban, hogy végre rászánjam magam életem első intim gyantájára. Ezért gondoltam írok pár biztató sort azoknak, akik még hezitálnak.:)
  Én Timihez kaptam időpontot, és kedden volt a nagy nap. Nagyon izgultam, és ezt látta is rajtam. Zuhany után leültünk és beszélgettünk kicsit. Részletesen elmondta, mi fog történni a kezelés alatt és hasznos tanácsokat adott az otthoni ápoláshoz. Nagyon kedves és közvetlen volt, és ezalatt az idő alatt míg beszélgettünk meg is nyugodtam majdnem teljesen. Attól tartottam legfőképp, hogy a kezelés nagyon fájdalmas lesz, mert sok barátnőmtől hallottam szörnyű tapasztalatokat. Nekem viszont egyáltalán nem fájt, inkább helyenként picit kellemetlen volt, de abszolút tűrhető. Valószínűleg ez a technikának és a speciális gyantának köszönhető, és persze Timinek, akivel közben beszélgettünk és észre sem vettem, hogy eltelt az idő, és már végezünk is. A budai szalon is nagyon szép és hangulatos, a kedvességégről, figyelmességről nem is beszélve, amivel Timi körül vett! Le is foglaltam rögtön a kezelés után a következő időpontot. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

 23. Márti

  2014-02-13, 12:06:17

  Imádom!!!!
  Krisztit is, a hangulatot is, de legfőképp az eredményt… :)
  Ami nagyon meglepett, hogy a több mint 10 éve borotvált hónaljam területén már a második gyantázást követően csak a szőr harmada (!) nőtt ki, ráadásul sokkal világosabb barna színben!! :) Szuper!
  Már az intim területeken is látszódik a 2 éves kitartó gyantázás eredménye…egyre kevesebb szőrszál… :)
  Lassan a párom is rászánja magát a gyantáztatásra, mert mindig fülig érő vigyorral érek haza – kezdi már nagyon furdalni az oldalát a kíváncsiság, hogy vajon mi történhet ott nálatok… ?! :)

 24. József

  2014-01-08, 12:09:18

  Nos a tegnapi napon megtörtént életem első intim gyantázása. Nem részletezem, mert már előttem oly sokan leírták, hogy nem fájt stb stb…… Én csak annyit szeretnék mondani: Ibi! Köszönöm! :)

 25. orsi

  2013-12-05, 21:48:55

  Sziasztok!
  Ma voltam először, Jucinál. Véletlenül tévedtem az oldalra hetekkel ezelőtt és a hozzászólások elolvasása után tudtam, hogy jövök :) Izgultam, ez volt az első, de nem utolsó alkalom!!!Gratulálok a szakértelemhez, profizmushoz és kedvességhez! Öröm volt itt lenni, és amit szinte el sem hiszek, hogy nem fájt!!!

 26. Anett

  2013-12-04, 15:08:46

  Sziasztok!

  Először is szeretném megköszönni Timinek a kedvességet, az odafigyelést, a profizmust. Első alkalommal jártam nála, de rögtön tudtam, hogy törzsvendég leszek. :)
  Bízom benne, hogy valakit pont az én véleményem győz meg arról, hogy rászánja magát és időpontot kérjen. Én pontosan emiatt választottam az Intimitit. :) Ennyi ember pozitív véleménye nem lehet véletlen! Nos, nem az!
  A hihetetlenül kedves fogadtatás Ernától, a szalon hangulata, a finom tea, a nyugalom, az otthon érzet, majd az odafigyelés, a profizmus, a felismerés, hogy fele annyira sem fáj, mint képzeltem és miért nem szántam rá magam eddig, az eredmény pedig..Csoda! :) Tisztaság, higiénia, igényesség, imádom! Nekem mindezt jelenti az Intimiti.

  Hálás köszönet Nektek! :)

 27. Betty

  2013-10-14, 20:29:11

  Sziasztok!
  nem szoktam írogatni, de most kivételt teszek, hátha valaki épp az én írásomra dönt úgy hogy kipróbálja, mint ahogy én is valakinek a hozzá szólása miatt mentem el.Szóval ma voltam Timinél, és csakis jókat írhatok róla, Ernáról is.Kedvesek nagyon.A gyanta nekem egyáltalán nem fájt,nem is volt kellemetlen (a combrészen szerintem kellemetlenebb.)Úgyhogy mindenkinek ajánlom.Szép Napot,

 28. Zita

  2013-10-05, 20:10:35

  Zita véleménye:
  Nagyon szorongtam, amikor neki indultam életemben először az intim gyantázásnak, de nagyon kellemesen csalódtam. Az első 5 perc után a kedves hangvétel az odafigyelés teljesen feloldott, ééééés…..jelentem az intim gyantázás nem is olyan fájdalmas!Egy pici szisszenéssel kész is voltam. Vártam, utólag a kiütést irritációt, de semmi csak sima puhaság. KÖSZÖNÖM NEKTEK! Mindenkit arra bíztatok vágjon bele bátran, nem fog csalódni.

 29. András

  2013-09-02, 17:01:41

  Kedves Ibi!
  Életemben először voltam ma gyantáztatni, de kellemesen csalódtam az egészben!
  Nincs fájdalom (csak egy pici), kellemes a környezet és ami a legfontosabb, profi a személyes hozzáállásod!
  Nagyon jól éreztem magam és köszönöm szépen ezt a vidám délutánt!!!

 30. Betti

  2013-08-13, 17:45:22

  Sziasztok! :) Ma voltam Timinél, nagyon féltem az egész helyzettől és a fájdalomtól is.. de el kell, hogy mondjam Timi nagyon aranyos,profi lány, aki érti a szakmáját! Kellemes, nevetgélős időt töltöttünk el! :)
  Köszönöm!!!

 31. E.

  2013-08-10, 14:20:27

  Én ma voltam Timinél, nagyon féltem az egésztől eleinte, de aztán megkönnyebbülve, boldogan, fülig érő szájjal távoztam :) megérte. nagyon szépen köszönöm :)

 32. Lili

  2013-08-07, 22:16:14

  és pár nappal később a párom véleménye : ,,igen
  azt hittem olyan lesz az eredménye ,mint egy borotvának
  de tökre más
  nagyobb felbontású
  ,mint amikor nézek egy filmet egy képcsőves tv-n
  oké oké..
  de megnézem aztán a led tv-n
  és azta …. :O ,,
  csajok megéri végigcsinálni!

 33. Lili

  2013-08-06, 21:50:43

  Sziasztok!Én is csak pozitív véleményt tudok írni.Én Timinél voltam és isteni volt!Törzsvendég leszek!!! :)

 34. Kornél

  2013-07-25, 22:30:08

  Ma átestem a tűzkeresztségen!
  Ibinél jártam, és rengeteg pozitív élménnyel tértem haza. :)
  Mivel első alkalom volt, tartottam kicsit az egész helyzettől, és magától a művelettől is.
  Fölöslegesen :)
  Már maga a hely is nagyon otthonos, mindenki rendkívül kedves, hamar oldódik a feszültség :)
  Ibi egyszerűen fantasztikus! Az egy dolog, hogy abszolút profiként végzi a munkáját. De annyira kedves, közvetlen, hogy el is felejtettem, hol vagyok, és éppen mi történik. Úgy beszéltük végig a “kezelést”, mintha már régi ismerősök lennénk.
  Ha valaki még bizonytalan, ne habozzon! Egyáltalán nem fáj, max. picit kellemetlen az érzékenyebb részknél, az eredmény pedig magáért beszél.
  Nekem már van időpontom Ibihez legközelebbre is :) :)
  Nagyon köszönöm neked, Ibi!

 35. Nemmindeggy

  2013-07-24, 11:00:59

  Jo

 36. Veronika

  2013-06-20, 08:46:31

  Kedves Mindenki!

  Kicsit hosszú lesz, de 1 nap vigyorgásának előzményeit nem lehet 2 szóban összefoglalni.

  Telt, molett, duci, kövér, túlsúlyos… Bárhogy lehet hívni a lényegen nem változtat. Valakinek ezek a jelzők 60-70 kilótól indulnak, másoknak 100-110 felett. Na igen, szégyenérzet nélkül én a 110es “bárhogy nevezzük” kategóriába tartozom. Mint minden duciban, bennem is felmerült a kérdés első gyantázás előtt, hogy mennyire kell balettozni a kezelőben és hogyan fér majd hozzá bizonyos területekhez az a kedves hölgy akihez kerülök.
  15 év igencsak aktív borotválkozás, szőrtelenítőkrémezés, szemöldökcsipeszezés (a tökéletes eredmény elérése érdekében olykor ezek egyszerre használata) után és 5-6 év dilemmát követően tévedtem erre az oldalra, ahol megkaptam az utolsó kis lökést a vélemények elolvasásával.
  Gyantára fel!!! 3 héttel előbb foglaltam időpontot. Biztosításként elmondtam a legjobb barátnőimnek, hogy mire készülök (persze mind sikítófrászt kapott, de várták, hogy mi lesz a kis próbaalanyukkal :)). Ja és persze a Szerelmemnek, aki már előre imádta az eredményt és lelkesen várta, hogy ne rohangáljak 2 naponta borotvával a kezemben, mint valami pengés gyilkos. :)
  Visszaszámlálás indult és a rettegési fok napról-napra nőtt. Fórumokat olvastam hogyan lehet okosan fájdalmat csillapítani és túlélni egy gyantázást. (Gurulok a röhögéstől, ha visszagondolok ezekre. :))
  Tegnap történt a nagy esemény. Megérkeztem… Csodás a szalon, designerként dolgozom és lenyűgözött a színek tökéletes harmóniája. Nekem ez is nagyon fontos.
  Egy pici várakozás, nagyon fincsi limonádé, mosolygó visszatérő vendég, kedves személyzet (Erna közvetlen és olyan, hogy is mondjam, barátnőtípus).
  Megérkezett Ibi, annyira pozitív kisugárzása van, hogy szerintem az éhezők is táncra perdülnének mellette az optimizmustól. Némi beszélgetés és tanácsok után indulhatott a kezelés. Annyira feloldotta az összes gátlásom, hogy 2 perc után már nem is gondoltam arra, hogy épp hol van a keze (gondolom egyértelmű, hogy teljes intim területről beszélek :)), mintha csak a kislábujjam masszírozta volna. Annyira természetes volt minden, hogy nevetgéltünk, beszélgettünk közben. Jó persze volt 1-2 (max. 2 :)) szisszenős rész, de hangsúlyozom 15 év borotválkozás után!!! Ja és balettozni sem kellett… :)
  Hiszek a sorsszerűségben és abban, hogy nekem Ibi lett rendelve, mint intimkozmetikus, így már a következő 2 időpontot is lefoglaltam Hozzá és kiegészítjük még 1-2 új területtel (gondoltam, ha a popsimat úgy gyantázta, hogy nevetgéltem közben, akkor hónaljnál sem lesz probléma :))).
  Eltelt 1 nap és nem győzök betelni az eredménnyel. Sima, selymes… Óóó, erre vágytam! :)
  Kedves duci hölgyek (és persze mindenki más is :)) gyantázásra fel!

  Köszönöm a véleményezőknek, hogy megadták az utolsó lökést!
  Köszönöm Ibinek, hogy ennyire szuper nő és szuper intimkozmetikus!!!

 37. Brigi

  2013-06-12, 12:43:15

  Kedves lányok,

  A mai nap voltam Jucinál és el kell mondjam,hogy imádtam ott lenni. :)A hely csodaszép és Juci is nagyon kedves volt, egyből megtaláltuk a közös hangot.
  Korábban már próbáltam a textil gyantás változatot…és persze az állandó borotválást. De ez a kezelés a tökéletes megoldás. Szinte már nem is fájt a gyantázás és az,hogy közben jól is érzed magad,az csúcsszuper. :) Örülök,hogy belevágtam.
  Nemsokára találkozunk.
  Köszi mindent :) /A házi feladatot pedig befogom tartani/;)

 38. Tamás

  2013-05-24, 14:34:42

  Kedves Ibi, kedves Lányok!

  Nos ismét eltelt egy hónap és megint együtt töltöttünk egy kellemes 2 órát. Most már olyan feelingje van a dolognak, mintha baráti látogatásra mennénk. Kedvesen fogadtok, széles mosollyal, láthatóan örömmel. Úgy gondolom, mindannyian jól éreztük magunkat ismét.
  Az idő beszélgetéssel telt, mint mindig. Persze megint felröppent egy-két magas labda. Ezeknek a kezelésében is egységes a csapat, mint a szolgáltatás hihetetlenül magas szinvonalában is. Ibi is és Kriszti is sok humorral és kedvességgel kezeli a bolondságokat. Természetesen Ernát sem hagyhatom ki.
  Egyszóval nagyon várjuk (ha mondhatom így) a következő alkalmat. Ki nem hagynám. :)
  Mindenkit csak bátorítani tudok, aki bele akar vágni. A legjobb kezek közé kerültök :)
  Szép hétvégét Nektek! Ibi, csak óvatosan a zöldségekkel!
  :-X Tamás

 39. Edina

  2013-04-30, 09:28:40

  Sziasztok.

  Én Jucinál voltam.
  Elképesztően szégyenlős vagyok. Mindent megtett ennek feloldására. És a gyantázásban is profi volt. A tanácsok is nagyon tetszettek (amikor elkezdődött a konzultáció, azt hittem, hogy – na szuper – most aztán beajánlják a méregdrága (esetleg szerződéses partnereik termékeit). Nem mintha bármi okom is lett volna ezt feltételezni, de sajnos olyan világban élünk, ahol egy ilyen helyzetben erre következtetünk. DE nem így történt, elképesztően egyszerű, szimpatikus – házi praktikákkal teli – kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, a szalonnal (amely tényleg modern és komfortos) , mindenki nagyon aranyos volt.
  Látszik, hogy komolyan veszi mindenki a munkáját. Sokkal örömtelibb világban élnénk, ha több szolgáltatásnál kapnánk ehhez hasonló kiszolgálást, élményeket. Aki azt mondja, drága, annak üzenem, hogy szívesen fizettem ki az árat, sőt örülök, hogy nem olcsóbb, mert az valószínűleg valamit levonna a szolgáltatás minőségéből. Ha ez mondjuk, csak az érkezésnél felajánlott hideg limonádé lenne, az is hiányozna.
  JÓK vagytok lányok. Törzsvendég leszek, és továbbra is zavarban :)
  Alig várom, hogy törzsvendég legyek.
  Köszönettel,
  Edina

 40. Tamás

  2013-04-24, 10:15:44

  Kedves Kriszti. Kedves Lányok!

  Az olvasók talán meglepődnek az új megszólításon, de így hozta az élet, hogy az Ibivel történt kis baleset miatt végre Kriszti “kezei közé” is kerülhettem. Igazság szerint eddig nem is találkoztunk, mert más műszakban dolgozik.
  Nagyon örültem, hogy sikerült ilyen rövid idő alatt átprogramozni a munkát és az előre megbeszélt időpont után alig egy nappal tudott fogadni. Természetesen fantasztikusan jól éreztem magam ismét. Kriszti rögtön átvette kissé bolond dolgaimat és az ott töltött szokásos másfél óra most is a jókedv jegyében telt. A munkát most sem minősítem, mert ismét csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni.
  Mindenkinek nagyon ajánlom a lányok munkáját, szuper. Mind az ott töltött idő, mind a végeredmény fantasztikus.
  Egyet sajnálok csak, hogy nem hetente kell menni :) Na az kellene még Nektek, igaz?
  Köszönöm szépen mindnyájatoknak, minden alkalom egy buli…
  Ibi, gyorsan gyógyulj meg és vigyázz Magadra!
  És végre tavasz van! :-x Tamás

 41. Melinda

  2013-04-22, 11:22:28

  Kedves Ibi :)

  Pénteken 18:00-kor jártam nálad.
  Nagyon kellemes csalódásban volt részem, mert kissé féltem az egész művelettől. Mégiscsak kiterül az ember meztelenül, mint egy teknősbéka :) Aztán mivel idomaim kissé nagyobbak az illendőnél, pláne tele voltam kisebbségi érzésekkel.
  A szalon kulturált, tiszta, kellemes érzésű. A mellékhelyiség tiszta, jó illat fogad, látszik, hogy gyakran takarítják.
  Ibi pedig egy angyal :) Mindent elmondott, elmagyarázott, majd kezdődött a munka. Nem mondom, hogy egy-egy érzékenyebb helyen nem volt kellemetlen egy másodpercig, de alapvetően egy kellemes óra volt. Jót beszélgettünk is, és hasznos tanácsokat kaptam a szőrbenővést elkerülendő.
  A házi feladatot pedig gondosan megcsináltam.
  Az eredmény: nincs szőrbenövés, nincs piros pötty, csak sima és selymes bőr.
  Köszönöm szépen :)

 42. Gábor

  2013-04-05, 19:56:27

  Kedves Ibi, és minden kedves jövendőbeli Vendég!
  Először is szeretném nyilvánosan megköszönni a tökéletes munkádat végtelen kedvességedet és türelmedet! Második alkalommal távozom elégedetten ebből az igényes szalonból és kapok elég önbizalmat a kapott eredménytől…:-)
  Szeretném ha sokan megtudnák, hogy létezik egy ilyen kulturált hely ahol az igényes férfiak vonzóbbá tehetik magukat. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy egy percig se gondolkodjon vágjon bele itt mindent meg lehet beszélni a szakemberekkel és eredmény magáért beszél: önbizalom, ápoltság, vonzó külső!
  Köszönöm, és további sok elégedett vendéget kívánok!
  Gábor

 43. Tamás

  2013-03-26, 20:38:11

  Kedves Ibi, kedves Lányok!

  Tegnap ismét jártam Nálatok, hiszen eljött az idő újra. Fantasztikusan éreztem magam, annál is inkább, mert már ismerjük egymást és egyre jobb hangulatban telik az az egy – másfél óra. Nagyon jól sikerült a kezelő átrendezése, bár Neked, Ibi egy picit többet kell sétálni. A kezelő ágy nagyon kényelmes, feltűnt, hogy más, de nem akartam megjegyezni, azért kiderült, hogy jól éreztem. Néha úgy éreztem,hogy a gyanta is más, mert szinte nem is éreztem semmit. Kezelés közben egyre többet beszélgetünk, már amikor ébren vagyok és kiderült, hogy mindenkinek nagyon jó humora van. Egy szó, mint száz, gyorsan telt az idő és el sem tudom képzelni, hogy valaki rosszul is érezheti magát Nálatok. Mindenkinek nagyon ajánlom a szalonotokat, főleg azoknak, akik csak most tervezik, hogy belevágnak. A legjobb helyen kezdenék… :)
  Szép napokat Nektek. Most már tényleg jön a tavasz :-x Tamás

 44. Tamás

  2013-01-03, 21:34:16

  Kedves Ibi, Kedves lányok!
  Nagyon jól éreztem magam Nálatok, ha lehet ilyet mondani. Mindannyian nagyon kedvesen fogadtatok. Már az emlékeztető üzeneteknek is örültem, mert amikor odamentem, régi ismerősnek éreztelek Titeket, pedig először voltam ott. Nagyon tetszik a környezet, nagyon profin van kialakítva. A munka szintén profi volt, nagyon gondos, alapos, mindenkinek szívből ajánlom. Azt gondolom, hogy kialakult egy kellemes, szinte baráti kapcsolat. Amint említettem Nektek, már régi motoros vagyok, így aggodalmaim nem voltak. Ezért csak az érzéseimre koncentráltam. Furcsa lehet másoknak amit most írok, de alig várom a következő alkalmat, mert jól esett ilyen körülmények között eltölteni ezt az időt és megszabadulni a nem kívánt tartozékoktól. Köszönöm Nektek. :-X Tamás

 45. 2012.11.26.10.00

  2012-11-30, 20:06:27

  Sziasztok!

  Gondoltam jelzem ,hogy a kezelés milyen eredményeit élvezhetem most.Hiszen eddig mindenki csak arról a bizonyos első napról ír.És utána?

  5nap telt el.Nem volt viszketés,kipirosodás,fájdalom.Semmi minden rendben van.Még mindig sima:)

  Pedig a házifeladatot meg sem csináltam:)

  Még mindig és most is minden rendben van!!:)

  Sziasztok

  2012.11.26.10.00

 46. 2012.11.26.10.00

  2012-11-29, 15:50:41

  Előbb be sem mutatkoztam:) 2012.11.26.10.00 vendég voltam:)

 47. 2012.11.26.10.00

  2012-11-29, 15:48:42

  Sziasztok!

  Szia Ibi!

  Csak röviden,hogy ne legyen nagyon csöpögős:)

  Első intim gyantázásom után nyugodtan állíthatom,hogy a legjobb kezekbe kerültem.Még annak ellenére is ,hogy csak női tusfürdőt használhattam:)De maga a zuhany szuper volt:)

  Hely: szép, tiszta, rendezett,csendes.

  Kedves ,mosolygós ,közvetlen ,szimpatikus és hát férfiként el kell ismernem csinos is.Ő Ibi!

  Persze ,hogy zavarban voltam.Aki ilyen helyzetben nem ,az viccel.Mindent szépen átbeszéltünk ,minden kérdésre választ kaptam.Gyors tusolás majd jöhet a kínzás:)Gúnyosan mondogattam minden kedves leányzónak ,hogy a szépségnek ára van:)Tessék itt van,nesze nekem:)

  Jött a meglepetés.Enyhe túlzással mondhatom,hogy cca. 15év borotválkozás után is fájdalommentes kezelést kaptam.Kellemes hőmérséklet ,kellemesen meleg gyanta , jó beszélgetés és finom szakértő kezek gondoskodtak arról ,hogy minden rendben legyen.

  Gondoltam majd az intim részen biztosan rosszabb lesz.De NEM!Semmi gond ,ott is minden rendben ment.Egy- egy kellemetlenebb érzés a legérzékenyebb területeken (csak azért ,hogy tudjam hol és miért vagyok:))de simán kibírható.

  Kész.

  Finom krémezés ,öltözés majd fizetés.Ami nekem fontos minden szolgáltatásnál: Még fizetés után is kedves vendégnek érezhettem magam.

  Olyan volt ez mint egy különleges csokoládé:)Vannak keserű részek de azért a végén mégis jó!

  Bibííí nekem már van új időpontom!Ha jönni szeretnél igyekezz mert lemaradsz és akkor nem csak a fenyőfád fog szúrni:)

  Lányok,fiúk,nők,férfiak,mamák,papák…mindenkinek ajánlani tudom.

  Köszönöm Nektek!

  Köszönöm Ibi!

 48. Móni

  2012-10-19, 11:26:24

  Üdv mindenkinek! Kedden voltam életemben először gyantázáson. Maga a szalon rendkívül igényes, nagyon kedves asszisztens hölgy (Erna)fogad, ha kávét vagy vizet kérsz, eléd rakja, amíg várakozol.
  Ibi foglalkozott velem, aki nagyon közvetlen, diszkrét és minden kérdésemre válaszolt és sok hasznos tanáccsal ellátott. Maga a kezelés nem volt kellemes (jellegéből adódóan), de végig beszélgettük az egészet és emiatt elröpült az az 1 órácska!
  Mindenkinek ajánlom, főleg, aki “kezdő gyantáztató”, mert itt tényleg vérprofik dolgoznak és megéri az árát! :D

 49. Timi

  2012-09-27, 13:30:12

  Én ma voltam először Jucinál. Elég szkeptikus voltam és féltem is, mert a hagyományos fazon gyanta nekem nagyon fájt, brazil szóba sem jöhetett korábban. Most pár órával a brazil gyantázás után vagyok, és remek a közérzetem és bár kicsit kellemetlen volt, icipicit fájt, de közel sem annyira, mint korábban, könnyen kibírható volt, a bánásmód pedig példás volt. Köszi Juci, szereztél egy hosszútávú, hálás vendéget :) Mindenkinek ajánlom!

 50. Adrienn

  2012-09-11, 10:25:26

  Krisztihez járni frankón élmény!!! Az initmgyanta, nem a legkellemesebb dolgok egyike, mégis Krisztinél “élmény” a kezelés. mindig kedves, mindig mosolyog és MINDIG szem előtt tartja a vendég igényeit, kéréseit, türőképességét.
  Sosem cserélném le Krisztit más kozmetikusra, még akkor sem, ha hosszú a várakozási idő 2 kezelés között.

 51. Dóri

  2012-09-06, 11:03:54

  Rendszeresen járok gyantáztatni, de a nagy nyári rohanásban két héttel a kezelés előtt vissza kellet mondjak egy jó előre lefoglalt időpontot Krisztinél. Jucihoz jelentkeztem be, és őt is mindenkinek csak ajánlani tudom! :) Gyors, ügyes, precíz és vidám! Köszönöm, Juci!

 52. Andi

  2012-08-09, 23:36:27

  Nagyjából 5 hónapja járok Hozzátok. Első alkalommal eléggé féltem,mert innen onnan azt hallottam,hogy az intimgyanta elég fájdalmas tud lenni. Ez nem igaz, legalábbis Jucinál biztos nem!:) Első alkalommal sem fájt egyáltalán, maximum a nagyon érzékeny helyeken volt kellemetlen arra az 1-2 másodpercre. Juci nagyon-nagyon kedves és persze nem utolsó sorban igazi profi!:) Mindig végig beszéljük a kezelést így szinte észre sem veszem és már vége is.:) Örülök,hogy Rátok találtam! :))

 53. Marcsi

  2012-08-08, 21:17:45

  Gyermeket vártam, mikor először elmentem Krisztihez, mert már nem tudtam otthon szőrteleníteni. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, egyrészt azért, mert szép lett az eredmény, másrészt Kriszti tapasztalt kismamák kezelésben is. Így bátran mentem hozzá még a szülés előtt egy héttel is nagy pocakkal, illetve azóta is Krisztihez járok, mert kiváló szakember és nagyszerű személyiség egyben.
  Szóval bátran merem ajánlani kismamáknak is, akik szeretnék karbantartani magukat és nem preferálják a kórházi borotválást :)

 54. manó

  2012-07-23, 12:12:24

  Tavaly december óta járok Krisztihez, gondoltam most már van elég tapasztalatom, hogy írjak. Sosem szoktam hozzászólni ilyen fórumokon, DE:-) kíváncsian elolvasom, az utolsó betűig (mielőtt rászántam magam, ezt azt oldalt is “kiolvastam”) Azoknak biztos jól jön ez a pár sor, akik még hezitálnak.
  Nem igaz, hogy fáj, max. kellemetlen egy kicsit. Sosem gyantáztattam mással, bőszen kaszaboltam magam a borotvával, így nem tudom, hogy máshol milyen a teljes fazon gyanta, Krisztinél JÓ VOLT!
  Először az fogott meg, hogy nagyon nehéz volt Krisztihez bejelentkezni. Nekem ez is számít, mert azt éreztem, hogy ez valami tök jó hely lehet, jó fej emberekkel, ha ennyire hetekre (de tényleg!!!) be vannak telve. És persze az elvégzett munkával is biztos elégedett lehet mindenki. Ezt gondoltam először.
  Aztán jött a nehezebb része: húha.., nem elég, hogy ennyire szeretik, de még milyen csinos is, én meg imitt-amott kicsit husi vagyok, jaj te jóég, most mit csináljak? Nagyon ideges voltam, aztán eljött a nagy nap, karácsony előtt két nappal.
  Amikor megérkeztem, Kriszti úgy üdvözölt, mintha a legjobb barátja lennék, DE NEM JÁTSZOTTA meg magát. Ő tényleg ilyen:-)Az első kezelés előtt mindent átbeszéltünk, kérdezhettem is. Számomra az volt a nagy csoda, hogy bugyi nélkül sem múlt el a bizalmam iránta, valahogy olyan természetesen kezelte a helyzetet. Nagyon büszke voltam magamra, a simaságért is (hogy kibírtam azt, ami nem is volt vészes), de főleg azért a nyitottságért, amit “elkaptam” Krisztitől.
  Ez az egész megváltoztatta az életemet, nagy szavak tudom…De igaz. Köszönöm Kriszti, tanultam tőled magamról. Szuperek vagytok mindannyian.

 55. Viki

  2012-06-09, 22:02:49

  15 év borotválás után és néhány nap bátortalan tanakodás után bejelentkeztem Krisztiékhez. Jucihoz kaptam időpontot a mai délelőttre, amit izgalommal vártam. Kedves recepciós hölgy fogadott. Jucival az első találkozás olyan volt, mintha a barátnőmhöz mentem volna. Csupa báj és kedvesség, megnyugtató kisugárzás. A beszélgetés alatt minden félelmemet eloszlatta, mire hozzáfogtuk a beavatkozáshoz már semmi félelmem nem volt. A végén úgy jöttem ki, hogy azt a szót, hogy fájdalom a legmesszebbmenőkig túlzás lenne használni, tulajdonképpen még kellemetlen sem volt. Azt hiszem a titok nyitja a gyorsaságban és a felkészítésben van, amit hálásan köszönök. Profi szolgáltatást kaptam!

 56. Fruzsi

  2012-06-07, 15:19:12

  Sziasztok! Ma voltam először Jucinál! Annyit mondhatok, hogy hazafelé végig arra koncentráltam, hogy le kéne törölnöm a képemről a vigyort, mert biztosan azt hiszik, hogy be vagyok szívva, de nem sikerült. :) Köszönöm szépen, nagyon jó élmény volt!

 57. Gabiiii :)

  2012-05-23, 21:01:55

  Kedves először idetévedők :)

  Sosem kommentelek semmilyen fórumban, de itt muszáj megtennem.

  Ha szuperlatívuszokban beszél mindenki Krisztiről, annak bizony oka van. Nevezetesen az, hogy minden igaz :) Már 1éve járok hozzá és nem csak szép simaságot és puhaságot kapok, hanem rengeteg megértést, kedvességet és odafigyelést. Köszönöm Kriszti minden egyes vendéged nevében, hogy törődsz velünk, hogy mindig emlékszel, hol tartottunk pár hete a beszélgetésben, és hogy őszinte a mosolyod! :)

 58. István

  2012-05-21, 18:12:08

  Ja, és hozzáteszem, hogy én úgy mentem oda, hogy magamban már felállítottam egy menekülési tervet, ha esetleg bármi nem úgy alakulna, ahogyan én azt elképzeltem. Jelezni szeretném, hogy tervet két és fél percet követően elvetettem, nem volt rá szükség. Valahogy azt éreztem, mikor eljöttem, hogy méterrel a föld felett járok.

 59. István

  2012-05-21, 18:02:49

  És igen, és igen, és igen…! Én ma voltam, és csak annyit mondok, hogy minden, ami itt le van írva, szóról szóra igaz.

 60. Anita

  2012-05-18, 13:03:45

  Sziasztok!
  Ma voltam először Krisztiéknél. Nevezetesen a kolléganőjénél, Juditnál. Meglepően kellemes, nagyon pozitív élmény volt! Csodaszép környezet és profi kozmetikus fogadott. Egy 15-20 perces beszélgetéssel kezdtünk, mivel első alkalmam volt Náluk… felvilágosítást kaptam a kezelésről, az esetleges mellékhatásokról, és javaslatokat az otthoni ápolásra. Eddig ilyet én még sehol!
  Maga a kezelés pedig tényleg nem fájt annyira, teljesen elviselhető. Már meg is van a következő időpontom :)
  Köszönöm!

 61. Pit

  2012-05-07, 20:24:51

  Többször voltam Krisztinél, de sajnos az utolsó alkalmat le kellett mondanom, mert el kell utaznom abban az időpontban. 3 héttel az időpont előtt kértem emailben, hogy hozzuk előrébb pár nappal. Erre azt a választ kaptam, hogy az a nap sajnos már teljesen foglalt. Ezek után küldtem még 2 emailt, de egyikre sem érkezett válasz. Értem én, hogy sok a vendég, meg emailben bonyolultabb egyeztetni (az emailt csak azért választottam, mert külföldön voltam jelentős időeltolódással), de azért nem vártam, hogy Kriszti egyszerűen levegőnek néz.

  1. intimkriszti

   2012-05-10, 20:10:26

   Kedves Pít! (?)

   Segítenél nekem abban, hogy megírod a teljes neved? Számomra a “Pít” név ugyanolyan ismeretlen, mint az email cím, amit megadtál. Az Intimkozmetikába több százan járnak rendszeresen, így időnként előfordul, némi zavar a kommunikációban, (emberek vagyunk), de ezt mindig meg szoktuk tudni oldani, szóval valami nem stimmel nekem ezzel a hozzászólással…

   Segítesz?

 62. Juli

  2012-03-27, 16:41:57

  Éveken át gyantáztattam korábban is, és a hátam közepére sem kívántam, mert eléggé fájt. Igencsak meglepődtem, hogy Krisztiék tudnak máshogy is! Kifejezetten kellemes, hangulatos élmény volt :). Rendszeres vendég leszek, ez már biztos.

 63. Klaudia

  2012-03-27, 11:50:24

  Gondolom, ezt már sokan leírták itt, de én is szeretnék csatlakozni azokhoz, akik szeretnek Krisztihez járni. Az első alkalommal nagyon meg voltam szeppenve. Eléggé gátlásos vagyok, no meg féltem, hogy mennyire fog fájni… Azt gondoltam, hogy kényelmetlen lesz a helyzet, “ciki lesz a szitu” és még jól meg is kínoznak majd :D A valóság viszont az, hogy egy nagyszerű, kedves és iszonyatosan profi embert ismertem meg, aki nagyon érti, amit csinál! Kellemesen elbeszélgettünk, a kezelés pedig abszolút kibírható, teljesen hétköznapi dolognak tűnik, mintha csak manikűrösnél jártam volna, egy baráti beszélgetéssel összekötve :) Tudom, hogy ez most furcsán hangzik, de fantasztikus élmény volt! :) A hatás pedig nagyon megdöbbentő, mivel a sima, puha bőr hetekig kitart és utána teljesen meg is ritkultak a szőrszálak. Úgyhogy hölgyeim, akik még hezitáltok, ne tegyétek! Mielőbb jelentkezzetek be Krisztihez, mert ez a fajta gyantázás teljesen új korszakot nyit a szőrtelenítésben! Nincs több viszketés és piros pöttyök a borotva után, sem irritáció, sem fájdalmas, otthoni ügyetlenkedés a gyantával (ezeket már mind próbáltam és mind negatív élmény volt..) Ja! És férjecskémmel együtt mentünk, akinek szintén nem volt panasza, sőt! Nagyon-nagyon elégedettek és hálásak vagyunk Krisztinek! Visszatérő vendégei leszünk! :)

 64. Dóri

  2012-03-19, 18:04:01

  Már egy éve járok Krisztihez, és úgy gondolom itt az ideje megosztani mindenkivel, hogy MÉG MINDIG nagyon szívesen megyek el hozzá és nagyon elégedett vagyok a munkájával.

  Elolvastam a 2011. április 6-i bejegyzésemet, és talán csak annyit tennék hozzá, hogy a legrosszabb napjaimon is felvidulok, ha Krisztinél vagyok! :)

  Tényleg ritkul a szőr és gyengül, aminek sok borotválós év után nagyon örülök. Viszont a bőrt nem teszi érzéketlenné vagy petyhüdté.

 65. Sándor

  2012-01-27, 16:24:38

  Sziasztok,

  Bár hektikusan frissül az oldal, biztos vagyok benne, hogy sokan olvassák, akik szőrtelenségre vágynak. Éppen ezért érzem szükségét, hogy megosszam az első tapasztalatomat Krisztával.
  Bár én nem vagyok alapból sem egy szégyenlős típus, de Kriszta közvetlensége, a mindenre kiterjedő, kezelés előtti beszélgetés és tanácsadás minden maradék félelmet eloszlatott.
  Meg kell mondjam, hogy nagyon gyorsan és maximálisan odafigyelve dolgozik, az elmondások és prekoncepcióim alapján sokkal rosszabbra számítottam, annak ellenére, hogy hosszú borotvás évek után látogattam el.

  Kriszta, nagyon szépen köszönöm, egy élmény volt, szinte észre sem vettem, s végeztünk is, legközelebb is örömmel adom kezeid közé a szőröm. :)

 66. Juci

  2011-11-26, 00:35:28

  Csatlakozom az előttem szólókhoz. Kriszti pontosan olyan, amilyennek leírtátok! Nagyon kedves, figyelmes,tele pozitív energiával. A kezelés az első pillanattól az utolsóig jó hangulatban telt. A konzultáció során minden szükséges tudnivalót összefoglalt, és aztán minden úgy is történt, ahogy azt elöljáróban elmesélte. Elmondta, hogy kicsit kellemetlen lehet majd az első alkalommal, de elviselhető, és valóban!!! Nagyon ügyes volt, gyors és határozott, egyszóval profi. Na és az eredmény…egyszerűen imádom!
  Fülig érő mosollyal távoztam életem első intim gyantázásáról!
  Köszönöm neked, Kriszti! Te egy ajándék vagy nekünk, és nagyon örülök, hogy azon szerencsések közé tartozom, akik eljutottak hozzád, és igénybe vehették a szolgáltatásodat!

 67. V

  2011-11-21, 22:58:48

  Kriszti egy zseni!!! Nem igazán szokásom bejegyzéseket, hozzászólásokat írni, de most szerettem volna kivételt tenni.
  Sajnos az új kozmetikába még nem volt időm ellátogatni, de a régi helyen már többször voltam.

  Lényeg a lényeg, Kriszti tökéletes. Szaktudásáról az intimkozmetika területén, csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Egyszerűen tökéletes!!!

  De, amiről eddig még senki nem írt… mindaz, amit a ,,puszta” gyantázáshoz hozzátesz: a légkör a kozmetikában, a weboldal, facebook, az e-mailek, a folyamatos újítások… egyszerre exkluzív és ”intim”.
  Gazdasági szakembereket megszégyenítő tehetséggel és lelkesedéssel pozícionálta ”kis kozmetikáját”, és tett hozzá egy olyan PR-t, ami azért egy esettanulmányt is megérne egy főiskolán…

  Kriszti, őszintén gratulálok!

 68. Lev

  2011-09-28, 13:24:19

  Már túl vagyok az első intim szőrtelenítésen. Előtte személyesen konzultáltam Krisztivel, éppen ezért már teljesen lazán mentem hozzá. Nem voltam feszült, főleg, hogy nem is adott rá okot. Minden pikk-pakk flottul lezajlott, mintha csak fodrásznál jártam volna. Az eredmény bár nem tartott addig, míg szerettem volna, nagyon tetszett.
  Köszönöm Kriszti

 69. Adrienn

  2011-09-15, 16:17:51

  Az utóbbi néhány évben lustaságból rászoktam a borotválásra. Arra csak később jöttem rá, hogy nem is lusta megoldás, mert nagyon gyakran kell vele pepecselni, különben szúr. Így az utóbbi néhány évben tervezem, hogy leszokok róla, de sose jutottam sehova, mert nagyon fájt mikor próbálkoztam, úgyhogy tovább borotváltam. Most voltam Krisztinél és soha többet nem akarok borotválni! Nem is fájt, a legrosszabb rész az volt, mikor azt hittem, hogy na majd most azért már fájni fog, de nem is! Nagyon jó volt, imádom! És tök jó érzés, hogy nincs ott semmi. Nem olyan mint a borotválás után, hanem megtapogatás nélkül is érzem, hogy nincs ott semmi, sima és puha és jaj de jó! :) Kriszti szuper kedves és közvetlen, aki gondolkodik a dolgon, az szerintem ne várjon, próbálja ki a beavatkozást. Én csak azt bánom, hogy nem találtam rá előbb! :)

 70. Dia

  2011-07-28, 15:03:48

  Kedves azon nőtársaim..

  .. akik szintén gyártanak utópiákat egy olyan világról, amelyben a lányokon egyszerűen Nem Nő Szőr olyan helyeken, ahol csak a baj van vele!
  /ergo ~ majdnem mindenhol/ :-)

  Tinédzser koromtól csak mérgelődtem ezen a ‘szőrözős’ problémám, de most változtattam!

  Úgy kezdődött, hogy Kriszta honlapjára tévedve eldöntöttem: ok, próbáljuk meg, mert nagyon jó lenne, ha azon a bizonyos 3 helyen nem kéne 2 naponta borotválkozni…

  Előtte azt gondoltam az egészről, hogy iszonyatosan fájdalmas lehet és biztos érzéketlenné teszi azokat a területeket..

  Elmentem Krisztához, megnyugtatott, abszolút bizalmat teremtett. Elmondta azt is, hogy elsőre ne egy álomutazást várjak, mert hozzá kell szoknom.

  Nem árult zsákbamacskát, és valóban, az első alkalom azért nagyon nem volt könnyű. De 9 év intenzív borotválás után egyáltalán nem is csoda!

  Tegnap viszont nagyon meglepődtem: a második alkalom ugyanis szinte ALIG fájt, 30 perc alatt pikk-pakk megvolt a fazon és a hónaljak!

  Nagyon csinos lett és nagyon örülök!!! :-)
  Igazi boldogságot éreztem -ami talán hülyén hangzik, de néhányan biztos átérzitek, ha arra a sok macerára gondoltok, ami manapság a normális szőrtelenítéssel jár.

  Most már biztos, hogy rendszeres vendég leszek, és soha többé nem bénázom borotvával!! :-)

  Köszi Kriszta!

 71. Zoli

  2011-05-09, 08:10:48

  Kedves Kriszti!

  Nagyon szépen köszönöm az alapos és szakszerű munkádat. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Külön köszönöm a kedvességet, ami a teljese kezelés alatti hangulatot jellemezte.

  Azokat, akik félnek a “beavatkozástól” szeretném megnyugtatni: minimális kellemetlenséggel jár és ez nagyban annak köszönhető, hogy Kriszti leköti a figyelmet.

  További szép napot mindenkinek!

 72. Bea

  2011-04-08, 17:12:24

  Kedves Mindenki, aki ide téved…:)

  Bevallom, némi kétely volt bennem a Krisztivel kapcsolatban. Annyira favorizálták, dicsérték, hogy az már szinte sok volt.
  Gondoltam, puding próbája… Ha valóban olyan, amilyennek írják, legföljebb kipipálom, hogy valóban így van.
  Aztán eljött a nap.
  Bejelentkeztem.
  Az első pipa ekkor történt. Igen, ki kellett pipálnom, ami a kedvességéről itt olvasható volt. Valóban rendkívül kedves volt már telefonon.
  Majd eljött a nagy nap.
  Mit mondjak…
  Valóban csak szuperlatívuszokban lehet beszélni Krisztiről és a munkájáról!
  Ez a történet azon kevesek egyike, ahol a hír és minden amit róla olvasni lehet – IGAZ!
  Igen.
  Sajnos manapság ahhoz vagyunk szokva megmarketingezett, vagy agyondicsért dolgok mögött valami silány dolgot találunk.
  Kriszti személyisége és a munkája azonban valódi BRILIÁNS!
  Nem tudok mást tenni, mint csatlakozni az előttem írókhoz:)
  És egy vallomással tartozom: így, pár órával az első alkalom után is kijelenthetem – FÜGGŐ LETTEM:)

 73. Dóri

  2011-04-06, 15:53:08

  Kedves mindenki!

  Krisztit tényleg csak ajánlani lehet! Semmi negatívumot nem tudok mondani. :)

  Nem csak életem első intimgyantája volt, hanem az első gyantázás egyáltalán. Hallgattam a sok horrortörténetet, szerencsére csak miután elszántam rá magam. Akinek említettem mire készülök, mind azt mondta, be fog vérezni az egész, feldagad, ott minek gyantáztatni, nagyon fog fájni stb. Miután elhatároztam, hogy Krisztihez megyek, elolvastam tőle minden lehetség blogbejegyzést, minden róla készült interjút, és az aggályokra mind megkaptam a választ.

  Ezekután mindenkinek elmondhatom, hogy nincs mitől tartani!

  Sokkal-sokkal rosszabbra számítottam. Igaz, hogy picit kellemetlen, de ehhez képest nagyon jól éreztem magam, mert közben mindenféléről beszélgettünk és nevettünk, mondhatni elvonta a figyelmemet. :) Kriszti nagyon kedves, ügyes, gyors és precíz.

  Az eddigi hozzászólásokban nagyon jól kifejtettetek mindent, már csak ismételni tudnék. :)

  Köszönöm, Kriszti! ;)

 74. fer

  2011-03-22, 22:04:46

  Mondjuk csak azért kommentelni,hogy meggyanúsítsa bármivel a másikat (konkrétan Krisztit, akiről én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni), ráadásul úgy, hogy gondolom ki sem próbálta magát a szőrtelenítést, elég tré dolog.

  Másrészt ezt már én sem hagyhattam szó nélkül. Visszatérő vendége vagyok Krisztinek,és – azt hiszem tehetem – a többi vendége nevében is kikérem a gyanúsítgatást!:)

  Próbáld ki,és megtudod. Ennyi.

 75. kismama

  2011-03-08, 18:14:27

  Tartottam és féltem az intimgyantától, de kérdem én, az első alkalom előtt, ki nem? :-)
  Mivel az idő sürgetett, s nem a szülőszobán akartam borotváltatni, hát felhívtam, egyeztettem, elmentem és most már tapasztalatból mondhatom, hogy ami a honlapon olvasható, akár Kriszti részéről, akár a véleményekből, az mind, szóról-szóra igaz! :-)
  Úgyhogy csak annyit mondhatok: Köszönöm Kriszti! A kedvességed, a hozzáállásod, a gyorsaságod, a hihetetlen a precíz munkád, és a figyelmességed, szóval mindent! :-)

 76. monszőr

  2011-02-27, 17:15:30

  ezekkel a kommentekkel az a baj, hogy már voltak itt, csak más dátummal…

  gondolom aktualizálni kell ölég gyakran…

  1. intimkriszti

   2011-02-27, 23:38:51

   Szia Monszőr! Nem szoktam itt hozzászólni, de a megjegyzésed jellege miatt most nem kerülhetem ki. Köszi, hogy ennyire odafigyelsz. Bizonyára észrevetted, hogy csupán annak a néhány tapasztalatnak a dátumozása változott, amelyek régebben bejegyzésként szerepeltek a hozzászólások előtt. Ezeket az oldal egységesebb megjelenése érdekében, utólagosan helyeztem át a bejegyzések közül a hozzászólások rovatba. Innen a dátumváltozás. Amúgy ez tényleg akkora probléma lenne? Vagy esetleg valami másra célzol? Mert az nem lenne szép dolog… Szép napot és jó olvasást kívánok! Nagy Kriszti :)

 77. Tamás

  2011-02-18, 16:40:25

  Kriszti pont azt a lehetőséget kínálta fel, amit magamban csak nagyon halkan mertem kimondani, hogy mielőtt belevágunk, beszéljünk már róla csak úgy tét nélkül. És lőn! Nála ez egy standard lehetőség az újoncoknak, hogy kibeszélhetik az aggodalmaikat, választ kaphatnak minden kérdésre, a helyszínen. A beszélgetés közben az volt a jó, hogy Kriszti annyira természetesen viselkedett, de nem hideg szakmaisággal, hanem meleg empátiával fogadta és találta ki, kérdéseimet. Mert többnyire teljesen triviális kérdések foglalkoztatnak bennünket pasikat. Engem leginkább az izgatott, hogy mi van ha izgatottá válok. Nos, erre két tuti választ kaptam. Először is, a gyakorlat célja nem ez, és így félreértésnek helye nincs. Másrészt pedig örüljünk annak, ha egészségesek vagyunk és jól működünk. Gyakorlott profiként nem először lenne (lett) ilyenben része, és két épeszű ember tudja ezt a helyén kezelni. Így hát minden aggodalmam elszállt és csak időpontot kellett egyeztetni.

 78. Miki

  2011-02-18, 16:39:51

  Amikor először mentem hogy az intim gyanta szolgáltatását igénybe vegyem, bevallom elég ideges voltam, mert előtte rossz tapasztalataim voltak. Kriszti közvetlensége és kedvessége azonban hamar elfeledtette velem a helyzet furcsaságát, amiért külön hálás vagyok neki. Azóta is rendszeresen visszajárok, mostanra már teljes természetességgel.
  Üdv. Miki.

 79. K.Reni

  2011-02-18, 16:38:58

  Éppen ma voltam harmadszor fazongyantázáson s nem tudok elég jót mondani Krisztiről és arról a teljes jelenlétről, ahogy a munkáját végzi…hogy féltem, aggódtam az első alkalommal – s milyen gyámoltalan voltam…node ott volt Kriszti a tökéletes hozzáértő magabiztosságával, figyelmességével, alaposságával – érzékeny “lelki” szemeivel…s az eredmény egy nagyszerű, tiszta érzés és egy egészen felszabadító új női jelenlét… Kell egy kis bátorság az elején és ami elengedhetetlen és mindig kell: Kriszti! Mindenki szerencsés aki meglátogatja!

 80. Kriszta

  2011-02-13, 13:36:23

  Kedves Mindenki, de elsősorban Te, Kriszti!!!
  Elolvastam az itt leírt hozzászólásokat és nem hittem a szememnek, mindenki azokat az érzéseket, benyomásokat osztotta meg, amiket én is tapasztaltam nálad, Veled kapcsolatban :)
  Szeretném megköszönni, amit tőled kaptam…
  Amikor korán reggel megérkeztem, mindketten még csak “ébredeztünk”, beszélgettünk, finoman felkészítettél, hogy mire számítsak… Mivel ez volt az első igazi intim gyantázásom, “zabszem se…” de az a barátságos, közvetlen légkör, amit teremtettél, segített, hogy ne a “belső félelmeimmel” foglalkozzak. Kedves, de mégis határozott fellépésednek és rendkívül hozzáértő munkádnak köszönhetően teljes biztonságban érezhettem magam. És egy ilyen szituációban ez elengedhetetlen :)
  Az eredményről csak annyit, hogy nekem tetszik és imádom… “Ő”, akinek megmutattam, szinte elájult, milyen szép és milyen puha…
  Bátran állíthatom, hogy az első találkozásunk nem az utolsó volt, sőt szinte várom a következőt :)
  Aki eddig hezitált, annak csak egyet tudok javasolni, hívja mielőbb ezt a Tüneményt és bátran látogassa meg.
  Szép napot kívánok! Kriszta

 81. Zoli

  2011-02-10, 15:47:47

  Már a telefonban is nagyon közvetlen voltál. Gondoltam teszek egy próbát a profi gyantáztatással. Azelőtt csak egyszer próbáltam magamnak, na az senkinek sem kívánom. Borotválás utáni szúrás-viszketés sem kellemes…. Szóval elmentem hozzád, először nem is intim területen dolgoztunk, mert nekem még nem volt merszem. Csak 1 hétre rá. Azóta már többször is visszamentem, és fogok is. Tényleg, mintha hazamennék :) Köszönöm Kriszti!

 82. tim

  2011-02-08, 16:21:40

  Azt gondoltam, ha csak a fele is igaz annak, amit itt ezen a lapon rólad írnak, akkor az már nekem elég: kipróbálom a “dolgot”. Hát, tudod, mit? Minden igaz! Az odafigyelésed, a tudásod, a kedvességed nagyon megfogott. És hát, az eredmény? Hihetetlen, lenyűgöző, esztétikus és nagyon tiszta érzés. KÖSZI!!!!

 83. Péter

  2010-12-31, 22:44:55

  Nagyon jó voltál!!!! :D

 84. Retike

  2010-12-31, 22:43:56

  Krisztike for president!
  :)
  Imádom ahogy dolgozol!
  Precíz vagy, gyors, lelkiismeretes! Ja! És hogy ez a gyanta nem forró…ez valami fenomenális!
  :)
  BUÉK!

 85. Névtelen

  2010-12-27, 19:48:01

  H. Adri véléménye:
  “Félelmetes, de azt kell mondjam zseniális élmény volt Krisztinél.. Bár csak mindenki ilyen kedves lenne és precíz! ;) Olyan volt, mintha egy barátnőmhöz ültem volna be egy csésze teára….”

 86. Evelyn

  2010-11-17, 23:32:36

  Kriszti= Otthon :)

  Beszélni sok mindenről szokás.

  Szokás beszélni testről és lélekről. Szokás beszélni ezek harmóniájáról, a testi-lelki egyensúlyról.

  Igaz, mert ami a duális világban kettő, az máshonnan nézve Egy. Nem elég csak a lelket vagy csak a testet táplálni, ápolni. Mert Onnan nézve, e kettő Egy.

  Szokás lehetne beszéd helyett élni is a dolgokat. Pontosan úgy, annyit és arról beszélni, amit élünk is.

  Őszintén.

  Szakmailag, emberileg korrektül. Tisztelve a másik testét-lelkét. Nem megvezetve egymást.

  Köszönöm, hogy Nálad ez így működik! Köszönöm, hogy a vendéged lehetek, hogy Nálad mindig Otthon lehetek! :)Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.