Pages

Categories

Keresés

Bejelentkezés: 06 20 572 9000
 

Intimkozmetikusaink


Bodnár Juci, intimkozmetikus

Bodnár Juci

Intimkozmetikus

Juci az elsők között végezte el az Intimiti speciális szaktanfolyamát és mára komoly gyakorlattal rendelkező intimkozmetikussá vált. Szabadidejében szívesen sportol mindenféléket és újabban jógázni is eljárnak Ibivel. Van egy hatalmas szőrös kutyusa, Hedie, és az én kutyámat, Tóbiást is ő tanította meg pacsit adni. 2011óta, mióta velünk dolgozik, hatalmas szaktudásra tett szert, de a mai napig megmaradt ugyanannak a kedves, szerény lánynak, akit évekkel ezelőtt megismerhettünk. Ismerd meg te is!:)

Jucival az első találkozás olyan volt, mintha a barátnőmhöz mentem volna. Csupa báj és kedvesség, megnyugtató kisugárzás. A beszélgetés alatt minden félelmemet eloszlatta, mire hozzáfogtuk a beavatkozáshoz már semmi félelmem nem volt. A végén úgy jöttem ki, hogy azt a szót, hogy fájdalom a legmesszebbmenőkig túlzás lenne használni, tulajdonképpen még kellemetlen sem volt. (Viki)
ibi

Faragó Ibi

Intimkozmetikus

Ibi 2012 óta van velünk, és ahogyan minden „Intimiti-lány” természetesen ő is szakképzett kozmetikusként érkezett hozzánk. Oktatási programunkat kimagasló eredménnyel végezte el és azon kevés intimkozmetikusok egyike, akik férfi vendégekkel is foglalkoznak. Ibi szívesen sportol, időnként jógázik és komolyan érdeklődik az ezoterikus tanok iránt. Szinte mindent tud a csakrákról, tanult asztrológiát és több Coelho idézetet tud, mint a Facebookos ismerőseid összesen…

Megérkezett Ibi, annyira pozitív kisugárzása van, hogy szerintem az éhezők is táncra perdülnének mellette az optimizmustól. Némi beszélgetés és tanácsok után indulhatott a kezelés. Annyira feloldotta az összes gátlásom, hogy 2 perc után már nem is gondoltam arra, hogy épp hol van a keze (gondolom egyértelmű, hogy teljes intim területről beszélek :)), mintha csak a kislábujjam masszírozta volna. Annyira természetes volt minden, hogy nevetgéltünk, beszélgettünk közben. Jó persze volt 1-2 (max. 2 :)) szisszenős rész, de hangsúlyozom 15 év borotválkozás után!!! Ja és balettozni sem kellett… :) Hiszek a sorsszerűségben és abban, hogy nekem Ibi lett rendelve, mint intimkozmetikus, így már a következő 2 időpontot is lefoglaltam Hozzá és kiegészítjük még 1-2 új területtel (gondoltam, ha a popsimat úgy gyantázta, hogy nevetgéltem közben, akkor hónaljnál sem lesz probléma :))). Eltelt 1 nap és nem győzök betelni az eredménnyel. Sima, selymes… Óóó, erre vágytam! :) Kedves duci hölgyek (és persze mindenki más is :)) gyantázásra fel! Köszönöm a véleményezőknek, hogy megadták az utolsó lökést! Köszönöm Ibinek, hogy ennyire szuper nő és szuper intimkozmetikus!!! Veronika
sari-timi

Sári Timi

Intimkozmetikus

Amikor Timi csatlakozott hozzánk, csak a kozmetikus munkatapasztalatáról beszélt és arról, hogy mennyire szeretne intimkozmetikusként elhelyezkedni. Közgazdász diplomájáról és amerikai munkatapasztalatáról diszkréten hallgatott. Fantasztikus szorgalommal vetette magát a tanulásba, így ma már komoly vendégkörrel rendelkező intimkozmetikusként dolgozik nálunk ő is. Timi szeret olvasni, kirándulni, kevés szabadidejében pedig egy gyönyörű boxert (Snuky) idomít több kevesebb sikerrel (a zebránál megáll, a kanapénál egyelőre nem). Ha Timihez jössz gyantáztatni, lesz miről beszélgetnetek. Timi a budai Intimitiben dolgozik és Ibihez hasonlóan férfi vendégeket is fogad..

Sziasztok! :) Ma voltam Timinél, nagyon féltem az egész helyzettől és a fájdalomtól is.. de el kell, hogy mondjam Timi nagyon aranyos,profi lány, aki érti a szakmáját! Kellemes, nevetgélős időt töltöttünk el! :) Köszönöm!!! (Betti)
karina-martina

Kara Martina

Intimkozmetikus

Martina hosszú évekig balettozott és bizony le sem tagadhatná, hogy egy művész veszett el benne. Ha majd meglátod, milyen könnyű és kecses mozdulatokkal dolgozik, érteni fogod, mire gondolok. Érzékeny és figyelmes intimkozmetikus.  Olyan, akivel jó megosztani a titkokat. Tudod, hogy rábízhatod magad.

livi

Skerlec Livi

Intimkozmetikus

Livivel beszélgetni olyan érzés, mintha megmártóznál egy vidáman csacsogó, hűs vizű hegyi patakban. Mosolyogni támad kedved a közelében és a gyantázás után is ott marad veled belőle valami kedves kis kuncogás. Csodás kis ember, nagyszerű szakember. Szeretni fogod.

Betti az Intimiti pécsi üzletéből

Mátyás Betti

Intimkozmetikus (Pécs!)

Akár mosolyterápiával is foglalkozhatna, ha nem ő lenne Baranya első intimkozmetikusa. Néha elgondolkozom, hogy a csudába képes valaki a lábujjától a feje búbjáig egyszerre minden porcikájával mosolyogni?!  Betti persze nem csak erre képes, hiszen nagyszerűen felkészült, odaadó szakember, akihez bátran fordulhatsz, ha szakszerű szőrtelenítésre van szükséged. (ha találkoztok, figyeld meg: még a fülcimpája is mosolyog. Komolyan:)

angi_2

Horváth Angi

Intimkozmetikus 

Végy egy javíthatatlan álmodozót, egy örök romantikust, gyúrd össze egy végtelenül kedves profival, akiből sugárzik a szakmai magabiztosság és már meg is kaptad Angit, az intimkozmetikust! Tiszta természetessége kedvessé gömbölyíti körülötted a dolgokat, így aztán szorongás vagy szégyenlősség fel sem merül majd benned a gyantázás közben. Jól fogod érezni magadat nála.

Kriszta

Nedjalkov Krisztina

Intimkozmetikus (Pécs!)

Kriszta június óta erősíti a pécsi  intimkozmetikusok csapatát, előtte a Budapesti Intimitiben szerzett gyakorlatot. Határozottsága és elhivatottsága megmutatja, hogy a leginkább neki való pályát választotta és mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyantázást kellemes élménnyé tegye számodra már az első alkalommal is. Szakmai felkészültsége mellett beszédtémákból kifogyhatatlan, legyen az könnyed csevegés vagy mélyebb beszélgetés, benne társra lelsz. :)

Iza

Csonka Izabel

Intimkozmetikus 

Dorinax

Pallag Dorina

Intimkozmetikus 

Beaprog

Szatai Beatrix

Intimkozmetikus