Pages

Categories

Keresés

Bejelentkezés: 06 20 572 9000
 

Örülök, hogy találkozunk

Nagy Kriszti vagyok, intimkozmetikus, a Naturiti alapító tulajdonosa. Munkatársaimmal 2009-ben nyitottuk meg az első magyarországi intimkozmetikát ami intim szőrtelenítésre szakosodott. A kezdetektől elutasítjuk a mesterséges szőrtelenítési módszereket. Speciális intim gyantával dolgozunk, az intim szőrtelenítés többezer éves tradícióját követve.

Jelenleg négy Naturiti üzlet működik az országban és a közeljövőben újabbak nyitását tervezzük. Örülnék, ha Te is a sikerünk részese lehetnél.

Sokak szerint az intim szőrtelenség az igényesség egyik fokmérője. Szőrtelenül komfortosabban érezheted magad, felszabadultabban élheted meg a párkapcsolatodat, érzékibbé, izgalmasabbá teheted a szexuális életed, de csak ha igényes szőrtelenségről, ápolt simaságról beszélünk. Ebben tudunk segíteni, mi intimkozmetikusok.

Olvasd át ezt a kis tájékoztatót és ha úgy érzed tudnál azonosulni az itt leírtakkal, jelentkezz gyorsan! Remélem, személyesen is találkozunk! Üdvözlettel, Kriszti :)

Leendő munkaköröd

Nagyszerű emberek járnak hozzánk és Te velük fogsz dolgozni. Feladatod lesz a szőrtelenítő programok kialakítása és folyamatos végrehajtása. Intimkozmetikusként felelős leszel a kezelt bőrfelület higiénikus és szakszerű ellátásáért, kapcsolattartó-tanácsadóként pedig a vendég elégedettségéért. Mindezekre lépésről-lépésre fogunk betanítani és egy kedves csapat támogatja majd a munkádat folyamatosan.

Követelmények

Szakképzett kozmetikus vagy és elsajátítottad a szakma alapjait. (Teljesen kezdő is lehetsz) Precíz, pontos munkavégzés jellemez. Önálló, fegyelmezett munkavégzésre való igénnyel és képességgel rendelkezel. Nem várom el, hogy gyakorlott profiként érkezz, de fontos, hogy azzá akarj válni. Ha megvan benned a szándék és a hozzáállás, akkor nagyszerű karrier vár!

Milyen személyiség vagy?

Napról-napra más és más típusú emberekkel kerülsz majd kapcsolatba, ezért a személyiséged kulcsfontosságú: Kitűnő kommunikációs képességgel rendelkezel, azaz kedvesen, de egyértelműen és határozottan kommunikálsz. Itt a kedvességen van a hangsúly, a többi tanulható :) Nyitott vagy és együttműködő. Önmotivációs képességgel rendelkezel. Pozitív vagy és barátkozó. Becsületes vagy akkor is, amikor senki sem lát.

A munkavégzésed:

Szeretsz dolgozni és élvezed, hogy tehetségedet jó célra fordítod – a mi esetünkben nők százainak segítesz, hogy felszabadultabban, örömtelibben élhessék meg nőiességüket. Szereted a munkádat, ezért nem úgy tekinted, mint ami időt vesz el az életedtől. Tisztában vagy vele, hogy a fizetésedet annak függvényében kapod, amilyen értéket teremtesz a vendégeink számára.

Nem akarlak elbátortalanítani téged, de fontos, hogy megértsd: mi nagyon keményen megdolgozunk az ügyfeleink elégedettségéért és tőled sem várunk kevesebbet. Csapatot építünk, amiben neked is fontos szerepet szánunk. Ehhez önállóságot fogsz kapni, tudást, kidolgozott módszereket és fejlődési lehetőséget, hogy ne csak eredményes legyél, de élvezd is a munkádat!

Hihetetlen, hogy már 5 éve az Intimitinél vagyok! Észre sem vettem úgy elrepült ez az idő. Szerintem ez mindent elmond… :) Juci

Bodnár Juci, intimkozmetikus

Amit kínálunk

  • Kimagasló színvonalú oktatás. Egy különleges és piacképes szakmát kapsz tőlünk
  • Folyamatos fejlődési lehetőség. A szakma legjobbjaitól tanulhatsz
  • Igényes, izgalmas vendégkör
  • Önálló munkavégzés lehetősége
  • Családias, támogató légkör
  • Segítünk felépíteni és befuttatni a te saját “intimkozmetikus márkádat”
  • Biztos, hosszú távú állás
  • Ha később önállósodnál, segítünk a vállalkozóvá válásodban
  • Karrier lehetőség

“Ezt is lehet szívvel lélekkel csinálni!”

(HVG cikk az Intimkozmetikáról)
hvg

Gyakori kérdések és válaszok

A szövegre kattintva olvashatod a válaszokat

Kozmetikus vagyok, de még nem volt alkalmam gyakorlatot szerezni. Érdemes jelentkeznem?

Jelentkezz bátran! Az oktatási rendszerünk az alapoktól indul és segít megszerezni a munkához szükséges gyakorlatot.

Kötelező férfiakat is szőrtelenítenem?

Az Intimitiben nőket és férfiakat is szőrtelenítünk, de intimkozmetikusként szabadon eldöntheted, akarsz-e férfiakkal is foglalkozni. Ha csak női vendégekkel foglalkoznál, tiszteletben tartjuk és elfogadjuk a döntésedet.

Van lehetőség túlórázni?

Nem kell túlóráznod, de ha plusz munkát szeretnél vállalni van rá lehetőséged.

Milyen a beosztás? Hány órát kell dolgoznom?

Az üzleteink reggel 7 órától este 21 óráig fogadják vendégeinket, ezért délelőtti és délutáni műszakokban dolgozunk. Ha délelőttös vagy, akkor 06:15-től 14:45-ig tart a munkaidőd. Délutános műszakban 14:15-től 21:30-ig dolgozol. Minden második szombat délelőtt munkanap.

Be leszek jelentve?

Természetesen igen.

Küldd el nekünk a jelentkezésed

“Mosolyogva járok be dolgozni, mintha nem is a munkahelyemre jönnék” Livi