Pages

Categories

Keresés

Bejelentkezés: 06 20 572 9000
 

Hogy történik a gyantázás?

mindent megbeszélünk :)Amikor kezelésre jössz, érdemes úgy beosztani az idődet, hogy legyen időd kicsit „szusszanni” a gyantázás előtt. A szalonunk nagyon kellemes, kulturált várószobával rendelkezik, ahol kényelmesen töltheted el az idődet, amíg várakozol. Egy pohár ásványvíz, tea vagy kávé mellett lapozgathatod a magazinokat, de akár internetezhetsz is rácsatlakozva az ingyenes wifi hálózatunkra. Ha a pároddal érkezel, nem kell, hogy a meleg kocsiban várakozzon. Megvárhat a váróban, akár valamelyik sport csatornát nézve közben. Ha a kocsi miatt aggódnál, ingyenesen veheted igénybe az őrzött parkolónkat. Kisgyerekkel jönnél? Nyugodtan hozhatod! :)

A gyantázás egy a várótól többszörösen elkülönített kezelőben történik. Először is átbeszélünk mindent, töviről-hegyire és csak akkor kezdjük el a kezelést, ha valamennyi kérdésedre megnyugtató választ kaptál.

Ha szeretnéd, lehetőséged van letusolni a gyantázás előtt. A zuhanyozó közvetlenül a kezelőből nyílik, csak egy lépés az egész.

Ha először találkozunk, az intim gyantázást megelőzi egy átfogó bőr és szőr diagnosztika, majd ennek alapján fogom megtervezni és felépíteni a kezelés sorozatot.

Ha komfortosnak érzed, bugyi nélkül kezellek (mármint, hogy rajtad nem lesz bugyi, rajtam igen:) Ha kicsit szégyellősebb vagy, akkor egy steril, egyszer használatos papír bugyit kapsz majd  és úgy fogunk gyantázni. Azért használok többes számot, mert ez, majd meglátod, egy négykezes művelet. Mindig mondom majd, hogyan tudsz segíteni.

Mielőtt nekiállnánk gyantázni, előkészítjük a bőrfelületet. Az Intimiti5.1-es standard modult alkalmazom. Ez a  technológia alapozza meg a kezelés tisztaságát és hatékonyságát. A higiéniára, majd tapasztalni fogod, különösen nagy hangsúlyt helyezünk.

Az intim területeken kézzel kevert gyantát használunk. Ma már nagyon jó minőségű gyanták kaphatók a kereskedelemben is, de a kézzel kevert gyanta sokkal kevésbé veszi igénybe a bőrödet. A mi gyantánk egyik nagy előnye, hogy alacsony hőmérséklet mellett is hatékony. Nem égeti úgy a bőrödet, mint a gyári gyanták. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha érzékeny a bőröd vagy nagyon sokáig borotváltad. Egy ilyen finomságú gyanta elkészítése drága és időigényes folyamat, de a bőröd meg fogja hálálni.

A gyantázás során odafigyelek rád, de végig én diktálom majd a kezelés tempóját. Kíméletes leszek, de határozott, hogy hamar túl lehess a kellemetlenebb részleteken.

(Ha szükséges és indokolt, a gyantázást intimkozmetikai kezeléssel is kiegészítem. (szőrbenövés, szőrtüsző gyulladás kezelése, tisztítás stb.))

A kezelés végén, még mindig az Intimiti standard szigorú előírásait követve, speciális hatóanyagokkal nyugtatom és ápolom a gyantázott bőrfelületet.

A kezelést kiegészíti egy átfogó intimkozmetikai szaktanácsadás. Megosztom veled azokat a tippeket és praktikákat, amelyeket alkalmazva és betartva szép és egészséges marad majd a bőröd a gyantázás utáni hetekben.

Vigyázok rád! :)

 Ezt már láttad? Pikáns kérdések, intim válaszok:                                           Kattints ide és olvass bele most! >>>